Den reiseglade trønderen er for tiden trainee som TV journalist og nyhets assistent i den asiatiske virksomheten til det amerikanske TV-konglomerate Consumer News and Business Channel.

Journalist i utlandet

- Når folk hjemmefra spør hva i all verden det er jeg driver med, som bare reiser og nyter livet, sier jeg at jobber som journalist i utlandet. Det var ganske gøy å tenke på at jeg hadde fått jobb i Singapore etter utdanninga. Noen tror ikke på meg når jeg sier at jeg jobber der, og så kommer spørsmålet om hvordan jeg søkte og fikk det, sier Skog.

Skog flyttet til Melbourne, Australia, for fire år siden for å studere og jobbe. En bachelor grad ble til en dobbelgrad, og to internship ble til å jobbe med ulike radio og TV-prosjekter for ABC, SBS, Channel 7 og Channel 31. Etter praksis perioden I ABC, Australian Broadcasting Corporation i Melbourne, ønsket Skog å flytte en liten periode til Singapore for der var CNBC.

- Det var gjennom intervjuet at jeg ble fortalt at det var et godt valg å ha studert på RMIT, at jeg hadde erfaring innen radio og TV, og at jeg snart kan fem språk flytende, sier Skog.

CNBC

CNBCs hovedfokus er næringsliv, børs investering og finans. De daglige sendingene har to striper nederst på skjermen som viser børsnoteringer løpende og det er ofte dette folk flest kjenner igjen fra CNBC.

- Nivået på skrivestilen og valg av nyheter er utrolig høyt, og det synes jeg er uhyre spennende når vi produserer TV-Programmet World Wide Exchange.

I tilegg produserer CNBC i Singapore digitale applikasjoner som AM Mobile, PM Mobile, Forex og Mobile Wrap for å nevne noen.

- Når de digitale nettartiklene lages og oppdateres, ser man hvor enormt hurtig teknologi, og de ulike økonomiske markedene samspiller seg verden over, sier Skog.