En hvit Kaisla 550 MC-båt med en sort 40 hk Suzuki-motor ble torsdag morgen stjålet fra en rasteplass på Amborneset i Leksvik. Båten sto på en tilhenger, som også ble stjålet. Tilhengeren hadde registreringsnummer «VS 9341».

Operasjonsleder Bård Krogstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt har opplyst til Fosna-Folket at vitner skal ha observert en lastebil som hentet hengeren med båten. Hvilken farge eller merke den aktuelle lastebilen har, er ukjent.

Lette i flere timer

Politiet satte i gang søk etter båten og hengeren torsdag morgen.

– Vi dro ut i nitiden på morgenkvisten og var tilbake på Ørlandet halv to. Vi brukte omtrent hele dagen på å kjøre og lete, sier politibetjent Jan Niklas Kjendlie ved Fosen lensmannsdistrikt.

– Uten resultat

Etter at politipatruljen kjørte fra Ørlandet kjørte de til ferjekaia på Rørvik for deretter å sette kursen mot Leksvik. Kjendlie forteller at vitnet hadde observert en lastebil, men at det også kan ha vært en bil som fraktet bort båten på hengeren.

– Vi så rundt på aktuelle båtplasser og avsidesliggende steder. Søket var helt uten resultat, opplyser politibetjenten, som opplyser at den stjålne båten sto på en rasteplass for seg selv.

Båteieren kommer til å anmelde forholdet. Båten og hengeren er fortsatt etterlyst.

– Søket er avsluttet for vår del, sier politibetjent Jan Niklas Kjendlie.

Redaksjonelle tips, som bilder og andre opplysninger, kan sendes til redaksjonen@fosna-folket.no, ringes inn til tipstelefon 72515700, eller send SMS/MMS med kodeord FF TIPS til 2399 med ditt bilde eller tekst.