Her kommer en liten julehilsen fra Kristin og Linn Anida i New York.

Vi er begge utvekslingsstudenter i USA dette skoleåret, hvor Kristin befinner seg i Michigan mens Linn bor i Florida. Vi trives veldig godt, og de siste 5 månedene har flydd forbi. Nå står julen for tur og vi befinner oss for øyeblikket i NY hvor vi tilbringer 6 dager sammen med andre utvekslingsstudenter fra bla. Tyskland, Brasil, Chile, Slovakia, Taiwan, Thailand og selvfølgelig Norge.

Vi har opplevd masse så langt, og hittil har vi besøkt Frihetsgudinnen, Ground Zero, Rockefeller Center, NBC Studios, 5th Avenue, China Town, Little Italy, Central Park, Brooklyn Bridge, Times Square og FN-bygningen.

Dagen i dag har vært ekstra spesiell siden vi norske bestemte oss for å besøke den Norske Sjømannskirka downtown New York. Der fikk vi en varm, norsk velkomst med nystekte vaffler med Noras jordbærsyltetøy og rømme. Gleden var mildt sagt stor da vi fikk øye på hylle på hylle fylt med kjent, norsk mat og andre godsaker. Poser ble fylt med bla. Dumle, melkesjokolade, norsk brødmiks, brunost, skinkeost og Seigmenn. Det er merkelig hvor mye man setter pris på norsk mat etter 5 måneder i utlandet, så dette ble som en bitte liten julaften for oss nordmenn.Turen er fortsatt ikke over, og i morgen står Empire State Building og Phantom of the Opera på Broadway for tur.

Håper dere fosninger koser dere like mye som oss i førjulstida, og vi ønsker dere ei god jul og et godt nyttår!

Vi benytter også anledningen til å hilse så mye til, Klasse 2ST ved Fosen VGS, som vi savner så masse

Farmor Inger Marie Hovde, som vi begge er så glad i Og selvfølgelig familie, venner og alle andre bekjente