Ingen tvil om at høy kjendisfaktor gir høye lesertall. Topp tre mest leste saker på Fosna-Folket det siste halvåret inkluderer fjes som er kjent fra tv-skjermen. Men så har også toppartiklene gått viralt, og blitt lest av flere mennesker enn alle innbyggere på Fosen til sammen.

1. Denne Northug-parodien har du aldri sett før (31 042 visninger)

I januar forberedte Kristian Valen seg på opptreden i Bjugn kulturhus ved å spesiallage en Northug-parodi til Fosna-Folket. Valens imitasjon av langrennstjerna fra Leksviks nabobygd Mosvik, falt tydeligvis i smak hos leserne.

2. Her dekker Madcon-Yosef til Siris gjennomsiktige kjole (24 594 visninger)

Siri Kristine Størseth (28) fra Statsbygd deltok i TV2-programmet The Voice tidligere i år. Etter hun var ferdig med en opptreden, sprang The Voice-dommer Yosef Wolde-Mariam opp på scenen, og dekket til henne med en jakke. - Det er litt lyst her, så det blir litt gjennomsiktig kjole, utbrøt Yosef.

3. Siri om gjennomsiktig kjole-audition: - Det var ikke planlagt (10 573 visninger)

Den 28-årige The Voice-deltakeren fortalte om hvordan hun klarte å skape litt humor på scenen. Var det planlagt, spurte Fosna-Folkets journalist. - Nei, ikke i det hel tatt, svarte Størseth.

4. Slik feiret fosningene 17. mai i år (10 375 visninger)

Til alt hell ble årets nasjonaldag langt bedre enn fryktet med tanke på været, og fosningene lot ikke vente på seg med å ta bilder.

5. Mann innrømmer våpentyveriene (8 251 visninger)

I mars i år brøt en mann seg inn på museet Fosen krigshistoriske samlinger på Austrått fort på Ørlandet, og stjal en rekke våpen. En mann i 20-årene innrømmet senere å stå på tyveriet.