- Hva opptar deg for tiden?

- Det er å komme gjennom sommeren med ferieavviklingen. Sommeren er høgsesong for reparasjoner og salg av personbiler. Vi har vært nødt til å leie inn ekstra folk for å ta unna alt. Presset begynner å avta litt nå.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg er oppvokst her. Jeg har bodd i USA i 10 år hvor jeg arbeidet som flyger. Store deler av tiden arbeidet jeg på en flyskole. Men så fikk jeg beskjed fra faren min om at jeg måtte komme heim for å hjelpe til her på Leira Bil. Jeg trives veldig godt her i Rissa.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Det må være at jeg har vunnet ST-Cup i kombinert et par år. Nå er det mange år siden jeg har hoppet på ski.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Huff, det var et vanskelig spørsmål. Det må kanskje bli farmora mi. Hun døde før jeg ble født. Det hadde vært interessant og lært henne å kjenne og hørt om livet hennes. Og så ville jeg servert henne grillmat nå som det er sommer.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Dagen starter med et par bilsalg om morgenen. Så er det å få bruke tid sammen med familien, gjerne i skog og mark. Vi har så mye fin natur på Fosen. Det var noe jeg savnet da jeg bodde i ørkenen i USA.

- Hva ville du endret på hvis du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

- Jeg synes avisa er kjempeinteressant å lese, og jeg mener redaktøren gjør en god jobb. Det er topp å ha et medium som binder Fosen sammen.

- Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

- Det må være at vi fikk dattera vår som nå er ett og et halvt år. Det ble et helt annet liv etter at hun ble født. Ellers har jeg hatt et kjempeinteressant liv hvor jeg har fått oppleve mye.

- Hvordan sjekker du værmeldingen?

- Det blir for det meste til at jeg ser ut av vinduet om morgenen. Jeg sjekker den på telefonen hvis det er noe spesielt jeg skal gjøre. Da jeg arbeidet som flyger var det svært viktig å sjekke værmeldingen.

- Når badet du sist utendørs?

- Det var i sjøen forrige helg mens vi var på hytta på Asserøya i Bjugn.

- Hvordan møtte du din partner?

- Det var på en seinsommerfest på Rissa Hotell. Jeg har en onkel som krevde at jeg skulle komme heim fra Amerika med en Apache-jente, men slik ble det ikke.

- Hva skal til for å sjarmere deg?

- Godt humør og en positiv holdning, det er sjarmerende synes jeg.