I november døde et av revymedlemmene. Det var et hardt slag for rødrussen ved Åfjord videregående skole. Likevel valgte de å arbeide videre med revyen som de har kalt «Med motvind i ryggen».

Fredag kveld gikk premieren av stabelen i «Øy11øw» for stappfullt hus. Mange som ville inn ble avvist i døra med beskjed om å gjøre et nytt forsøk i kveld når den siste forestillingen spilles.

Basseng og bjørn

Med over 20 selvskrevne innslag er det en variert revy russen byr på. Som seg hør og bør er russens lærerne gjenstand for flere av innslagene. Åfjords hårfagre ordfører er også et takknemlig revyobjekt. Denne gangen er det den pågående debatten om bassengplassering som er tema når hun entrer scenen i Kine Kolmannskogs skikkelse.

«Bjørn på Monstadfjellet» var kanskje det innslaget som høstet mest applaus fra premierepublikummet. Som mange sikkert husker ble det i fjor høst funnet en elg som angivelig var drept av bjørn i Åfjord.

Heder

«Kjære supermann» er russens heder til den avdøde klassekammeraten, og mange publikummere måtte en liten tur opp i øyekroken med håndbaken under fremførelsen av denne sangen.

Lars Asle Larsen har i 20 år bistått russen i Åfjord med å lage revy. Etter gårdagens premiere fikk han sin velfortjente takk fra årets russ for nok en gang å ha vært til uvurderlig hjelp.

Ordføreren sliter med mange forslag til bassengplassering.
Espen Stjernsom baby som venter på sin mor som er opptatt av handling og venninner.