Geir Arvid Moe kjører datteren sin på turntrening hver torsdag. Nå har han skrevet et brev til kommunen der han ber om at noe må gjøres før det skjer en ulykke.

- Kaos

- Det er kaos, hvertfall i den tiden jeg er der, mellom kvart over fem og kvart på seks på torsdags ettermiddager, sier Moe.

Han påpeker at det er mørkt på parkeringsplassen ved hallen, og med unger som springer ut og inn av biler kan det fort skje en ulykke.

- Jeg sitter med hjertet i halsen og ser svartkledde unger springe mellom bilene, mens foreldre kjører unger til og fra, sier han.

Envegskjørt?

Moe mener det må finnes måter å bedre forholdene på. Han og nevner gatelys, eller kanskje envegskjørt veg inn fra den ene siden og utkjøring på den andre.

Han mener situasjonen har blitt enda verre nå etter at nyskolen er tatt i bruk.

- Det er mye som skjer på ettermiddag og kveld, både i hallen og på skolen. Vi har ingen flere å miste i trafikken, påpeker han.

Vil se på saken

Ivar Asbjørn Fallmyr på teknisk etat i Rissa kommune har fått med seg at det er bekymringer rundt trafikksikkerheten ved Rissahallen.

- Jeg vet at arealplanleggerene jobber med trafikksikkerheten i det området. Jeg skal ta det opp umiddelbart på nyåret, lover Fallmyr.