Prisantydningen lå opprinnelig på 6,5 milllioner kroner for den 669 kvadratmeter store tomta like ved sjøkanten på Revsnes i Åfjord. Nå er den redusert til 4,5 millioner kroner. Det har ikke kommet inn bud på brygga.

- Dette er gjort for å imøtekomme markedet. Vi gikk ut med den første prisantydningen på 6,5 millioner kroner da dette var en pris selger var tilfreds med om det var mulig å oppnå. Nå velger selger å imøtekomme markedet da han ønsker at noen kan ta over «livsverket» og drive dette videre, sier megler Rune Øverlie i Heimdal eiendomsmegling.

Utbygning

Bryggen består blant annet av restaurant med storkjøkken, møterom, festsal, badstue og 24 overnattingsplasser. Det er store arealer for uteservering inkludert mære, heter det i salgsannonsen som er lagt ut på Finn.no.

Opprinnelige deler av brygga antas å være bygget på slutten av 1800-tallet. En annen del av bygningsmassen som omfatter kro, møterom og soverom er bygget på midten av 70-tallet. Den siste utbyggingen som omfatter fire leiligheter ble gjort rundt 2005.