Det er Kai Birger Austad fra Brekstad som starter sin mail til Fosna-Folket på denne måten. Han fortsetter:

Jeg studerer internasjonal markedsføring på BI Trondheim og er nå på det siste året av min bachelorgrad. Ved denne utdanningen skal det siste året fullføres ved et utenlands universitet og da sto valget mellom Vancouver, Leeds, Shanghai, Barcelona, Mannheim og Singapore. Etter mye usikkerhet falt valget på Singapore og Nanyang Technological University, noe som ikke angres! Dette er et stort universitet med 30 000 studenter og er ganske så forskjellig fra hva man er vant med fra Norge. Noe som både er positivt og negativt i sin forstand!

Flyreiser fra Singapore til sørøst Asia er billige og til nå har jeg besøkt Bali og Thailand. Andre i klassen har vært i Malaysia, Filippinene, Vietnam og Kambodsja foreløpig, så man får virkelig utnyttet reisesjansene.

Singapore er et fantastisk sted hvor vi alle har kommet oss godt tilrette. I byen har man mulighet for shopping, spise god eksotisk mat og utforske lokal kultur. Blir lysten på strandliv for sterk er det raskt å ta turen ut til Sentosa hvor det ligger noen fantastiske strender, og for de festglade er det mange utesteder å boltre seg på. Ett av mine favoritt steder er en bar som heter New Asia, og befinner seg i 73 etasje med en fantastisk utsikt over byen!

Bosituasjonen vår er heller ikke noe å klage over siden vi har fasiliteter som basseng (som kommer godt med i varmen), vakt 24/7, tennisbane, treningsrom og ikke minst karaokerom!

Så alt i alt har jeg det veldig fint her og hilser med dette god jul til alle der hjemme!

Med Vennlig Hilsen Kai Birger Austad

Bor du fast eller er på et lenge opphold i utlandet? Send oss gjerne en hilsen til din familie og venner i Fosen. Hilsningen kan sendes til redaksjonen@fosna-folket.no

Kai Birger Austad helt til venstre sammen med de andre som reiser fra BI Trondheim med Singapore by night i bakgrunnen.
Sentosa.