-Anne er både proff, engasjert, dedikert og glamorøs, med andre ord essensen av MGP. Dessuten har hun ledet NRKs sendinger fra Ekstremsportveko på Voss de siste årene. Det føles veldig trygt nå. MGP er i høyeste grad også ekstremsport, sier NRKs prosjektleder for MGP, Skjalg Solstad.

-Jeg syns det var kjempegøy å bli spurt, og gleder meg veldig til å jobbe med MGP. Og når Marte først er ”til heving”, så er det jo moro at et annet familiemedlem kan steppe inn, sier Anne Rimmen.

Populært sportsanker

Rimmen startet i NRK-sporten september 2007. Hun har bred erfaring som programleder fra store arrangement som Artic Challenge, Finnmarksløpet, Ekstremsportveko og OL. På underholdningssiden har hun vært med på både TV-aksjonen, Idrettsgallaen og Gullballen.

Nå skal Anne, sammen med Per Sundnes, lede tre direktesendte delfinaler, en ”Siste sjansen”, og den norske finalen i Oslo Spektrum - alle i beste sendetid på NRK1.

- Jeg gleder meg til hele pakka! Jobbe med nye mennesker, bli enda bedre kjent med Per Sundnes og alle i produksjonsteamet, og selvfølgelig artistene når de er klare, sier Anne.

- Vi kommer til å få det knallgøy. Anne har alle de kvaliteter en programleder for MGP må ha - humør, ydmykhet og en stor dæsj glamour. Sportserfaringene kommer godt med i en musikalsk cup som det MGP er, jubler Per Sundnes.

MGP 2011

  • Delfinale 1 Ørland, lørdag 15.januar

  • Delfinale 2 xx, Lørdag 22. januar

  • Delfinale 3 xx, Lørdag 29. januar

  • Siste Sjansen Sarpsborg, lørdag 05. februar

  • Finale Oslo Spektrum, Lørdag 12. februar

MGP 2011 produseres av NRK og Dinamo Story

Anne Rimmen og Per Sundnes.