I alle kriker og kroker finnes det snodige klubber. Du har kanskje kjennskap til spesielle lag og andre greier her på Fosen?

Norsk Dorullbrett Forum er en av mange merkverdige "oppfinnelser" som finnes i Norge.

Forumet har en blogg hvor følgende forklares om det de holder på med:

Rombetjening med sans for faget bør legge sin ære i å lage en flott og innbydende dorullbrett! Dorullbretten signaliserer at man kommer til et jomfrunalsk og rent toalett, og dorullbrett gir også gripeflate slik at tilgangen til papiret er lettere. Denne bloggen er viet bilder av dorullbrett, fortrinnsvis fra hotell jeg har bodd på, men siden jeg ikke reiser så veldig mye setter jeg stor pris på å få bilder og kommentarer fra andre.

Her er det mulighet til å sende dorullbrett-rapporter som legges ut på siden. Hovde Gård på Brekstad er en av mange som har blitt gjenstand for en anmeldelse. Terningkast for dorullbretten brukes ikke på bloggen, men hvis den har vært i bruk ville det kanskje ha endt opp med en eller to?

Her kan du lese følgende om reporteren som har anmeldt bretten på stedet:

Vår bidragsyter, som for øvrig leverer første bidrag fra Ørland Kommune, sier det treffende: "Ka ska æ ta tak i hær?? Må vell brett den sjøl!". Redaksjonen føler med henne, og er ekstra skuffet da Hovde Gård er den tidligere husmorskole som er omgjort til hotell! Rombetjeningen får være glad for at det ikke lenger er skole på området, dette ville blitt stryk og kanskje korporlig avstraffelse hvis husmorskolen gjorde det på gamlemåten. Takk til bidragsyter Lisbeth.

Har du et dorullbrett-bidrag fra din private heim? Send oss gjerne et bilde og forklar det som ligger bak - e-post: redaksjonen@fosna-folket.no

REPORTEREN som har anmeldt dorullbretten på Hovde gård på Brekstad, skriver at elevene som gikk på husmorskolen trolig ville fått stryk hvis dorullbretten har blitt som dette. Eller det vil si mangelen på dorullbrett.