Neste artist er Lene Alexandra med sitt bidrag Prima Donna. Lene stiger ut av en halv diskokule i sin glitrende kjole og publikum får raskt smaken av glamour. Hun leker ikke med sitt image, det skal hun ha. Høye hæler, glitter og stas! Trøgstadjentas diskopregede MGP-bidrag er lettfengende. Et treffende refreng, som i lengden blir en smule masete. Prima Donna handler om sterke kvinner, som vet hva de vil ha og som tørr å sette krav. Lenes egen stemme drukner litt for lett på refrengene og det blir derfor vanskelig å bedømme hennes sangprestasjon. Hun skal derimot ha kreditt for scenshowet. Lene er både selvsikker og arrogant i sin fremtreden, og to dansere gjør koreografien komplett.

Johnny Hide er neste mann ut. Sunnmøringen fremfører låten Rewind Love. Hides MGP-bidrag er skrevet av Julian Berntzen. Det er en ballade med sterkt innslag av fiolin på versene. Rewind Love minner sterkt om en typisk 50- eller 60-tallslåt. Koringen og melodien på refrenget gir assosiasjoner i retning Beatles, og Hide selv, i sin dresskledning, styrker det inntrykket. Rewind Love har veldig lettfattende og nynnbar melodi, som i sin enkelhet fenger publikum. Låtskriver Berntzen har klart utfordringen i å få en misbrukt akkordprogresjon til å fungere, uten at man får følelsen av å ha hørt låten femti ganger før. Hide får bruk for sin mørke basstemme på versene, mens han benytter et lysere register på refrengene. Rewind Love bør være med i kampen om en plass i den norske finalen i Oslo Spektrum.

Ungutten Bjørn Johan Muri står for innslag nummer fire med sin låt Yes Man. Ålesunderen har gått for en synthbasert poplåt i sin MGP-deby. Yes Man er teknisk krevende og med hurtige skiftninger mellom falsett og vanlig stemme. Muri behersker denne teknikken på imponerende vis. Han gjør også en godkjent sceneopptreden, støttet av to dansere. Låten Yes Man minner sterkt om en god, gammel 80-tallslåt. Det har et raskt tempo, med mye adrenalin. Synthtrommene er også dominerende låten i gjennom. Unge Muri gir alt fra scenen i sitt ungdommelige antrekk, og vil sanke mange stemmer på sin naturlige sjarm.

Johnny Hide fremførte låten Rewind Love