- Hva opptar deg mest for tida?

- Det er blankisen, både jobbmessig og på fritida. Ellers holder jeg på en søknad til Miljødirektoratet hvor vi ber om midler til strandrydding i Midt-Norge. Og så har jeg fem unger som er med på mye, og det krever en del. Det er korpsøvelser, skyting, ski, basseng og 4H.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg har jobb her på Fosen, så da er det greit å bo i Sørfjorden. Jeg bor bare en kilometer unna der jeg vokste opp. Vi har en variert natur her, og det er gode aktivitetstilbud for ungene. Det er havn i Sørfjorden hvor jeg kan ha båten, og det er fisk i fjorden. Og så kjenner jeg nesten alle som bor i Sørfjorden.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- I 1977 ble jeg tatt ut til å hoppe lengde på en friidrettsdag i Rissa. Jeg tror jeg ble nummer tre eller nummer sju i konkurransen. Jeg har aldri vært noen konkurransemann.

- Hvis du skulle fått reist en bauta eller et minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt over?

- Det har jeg spekulert en del over. Jeg tror det må bli Idar Aune. Han har gjort mye både for idretten i bygda og for arbeidsplassene. Uten ham tror jeg ikke det ville ha vært så mange arbeidsplasser i bygda.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Barack Obama. Jeg så opp til ham da han var president. Han skulle fått servert lettsaltet torsk med poteter og flesk og havregrynsuppe. Han kan godt ta med seg Michelle også. Dette er et par jeg setter høyt.

- Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Det må bli en dag på hytta sammen med familien.  Vi har hytte ved Osavatnet. Der trives jeg godt. Og så liker jeg å fiske med oter.

- Har du noensinne fått gjennomført noen av dine nyttårsforsetter?

- Jeg har aldri hatt noe nyttårsforsett.

- Hvordan sjekker du værmeldinga?

- Det blir stort sett på yr.no. Jeg er med i skigruppa i idrettslaget, så jeg pleier å sjekke hvordan været blir onsdagskveldene.

- Når gikk du sist på ski?

- Det var sist søndag. Da var jeg sammen med familien på ski ved Rødsjøen. Der var det fine forhold.

- Bør Fosen få sin egen ulvestamme?

- Nei, det mener jeg ikke vi skal ha. Sist sommer var vi på Langedrag og så på ulven i dyreparken. Jeg fikk tilbud om å komme inn i innhegningen, men jeg takket nei. Jeg tok ikke sjansen på det etter å ha studert den. Men ulven er et fascinerende dyr.