Sender en julehilsen fra oss som bor fast her i Thailand.

Vi bor i en by som heter Khon Kaen, som ligger 450 km nordøst fra Bangkok. Som dere sikkert vet så har det vært mye politiske uroligheter i Thailand, men heldigvis så har vi ikke merket så mye til det her oppe.

Her det også nå vinter, men kanskje ikke så kaldt som der hjemme i Norge, temp. ligger på ca 25 - 27 om dagene, ellers er det jo nærmere 40 grader.

Vår datter Christina som er 5 år går på en skole som heter Khon Kaen Vithes Suksa Bilingual School og som er en internasjonal skole, der har hun mange venner fra mange land, så nå snakker hun thai, norsk og litt engelsk.

Vi snakker mye om Norge og hennes slektinger og ikke minst om snø, derfor er hennes store ønske å reise dit for å oppleve snø og kulde og treffe sine onkler/tanter og søskenbarn.

Ellers så vil si god jul og godt nyttår til kjente på Ørlandet, Bjugn og i Trondheim og til Svein Sørvik som er bosatt i Filippinene.

Hilsen Ragnar, Nid og Christina Schanche

Bor du fast eller er på et lenge opphold i utlandet? Send oss gjerne en julehilsen til din familie og venner i Fosen. Hilsningen kan sendes til redaksjonen@fosna-folket.no