Nå opplyser politiet at årsaken til ulykken, hvor to biler støtte sammen, skyldes at føreren av den ene bilen ikke overholdt vikeplikten.

Har erkjent skyld

- Bilføreren som kom kjørende fra Skaugdalen og skulle svinge til venstre inn på fylkesveg 715 har ikke overholdt vikeplikten slik at han har kjørt inn i bilen som kom ned Olsøybakkan i retning Rørvik. Føreren som svingte inn på vegen har erkjent skyld. Det er ingen mistanke om promille hos sjåførene. De blåste begge til null, opplyser politibetjent Tom Høstland ved Fosen lensmannsdistrikt.

Fem personer var involvert i ulykken, og ifølge opplysninger fra politiet søndag kveld var det ingen av de involverte som fremstod som skadde, men de ble sjekket av helse.

Har ventet på en ulykke

Det er mange som synes Olsøykrysset er feil utformet etter at det ble omgjort i forbindelse med bygging av ny fylkesveg 715 mellom Keiseråsen og Olsøykrysset. Fartsgrensen gjennom krysset er 80 kilometer i timen, og mange har ventet på en smell i krysset. Nå har også nødetatene uttrykt sin bekymring.

- Alle nødetatene har uavhengig av hverandre sagt at de har ventet på en ulykke i Olsøykrysset. Rissa lensmannskontor har vært i kontakt med Statens vegvesen med forslag om forbedringer av krysset, opplyser Høstland.