Politiet ber om tips dersom noen har sett eller hørt noe i løpet av natt til tirsdag. Tyvene har blant annet stjålet gullringer og diamanter fra Skogstad optikk, ur & gull. Tyvene forsøkte også å bryte opp et pengeskap hos Coop, men skal ikke ha lyktes med dette.

Ved midnatt

Operativ leder ved Fosen lensmannsdistrikt, Hallgeir Stjern, sier til Fosna-Folket at alt av mulige tips fra Åfjord sentrum og området ved Å butikksenter natt til tirsdag er av interesse. Selve innbruddet kan ha skjedd i tidsrommet 00.00 og 01.00.

– Hvis noen har sett noe mistenkelig enten rundt Å butikksenter eller i sentrum av Åfjord, så er vi interessert i få høre om det.

Operativ leder ved Fosen lensmannsdistrikt, Hallgeir Stjern. Foto: Snorre Berg

– Via taket

– Hvordan kom tyven/tyvene seg inn?

– De har tatt seg inn via taket på bygningen. Så langt vet vi at de har vært inne i to av butikkene på sentret, men har ingen oversikt over hva som eventuelt er stjålet, sa Hallgeir Stjern til Fosna-Folket tirsdag formiddag.

Noen timer senere var det mer uklart hvordan tyvene hadde tatt seg inn i bygget. Det er imidlertid på det rene at det er et hull i taket på et toalett inne på butikksenteret, og at tyvene har tatt seg gjennom dette. Politiet mener imidlertid at tyvene da allerede var inne i bygningen.

Å butikksenter ligger noen hundre meter nordvest for Årneset i Åfjord.