-En person ble funnet livløs gjennom et vindu. Politi og ambulanse ble øyeblikkelig sendt til stedet og det ble konstatert et mistenkelig dødsfall på stedet, forteller operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Fosna-Folket.

Væpnet aksjon

Politiet konstaterte med stor sannsynlighet at kona var drept og det ble iverksatt en væpnet politiaksjon.-Vi sendte folk over fra Trondheim da vi hadde indikasjon på at det var skytevåpen i huset, så vi ble nødt til å foreta et søk, forteller Kyllo.Både hundepatruljen og nabolensmannskontorer på Fosen bisto i aksjonen.Mannen i huset ble så funnet i garasjebygningen på eiendommen. Han var da død.

Teknikere

Politiet sendte etter dette teknikere fra politiet i Trondheim til bygda i Rissa som foretok åstedsundersøkelser.Det omkomne ekteparet er sendt til obduksjon, men politiet konstaterer at det handler om en familietragedie.

Rykteflom

Ekteparet etterlater seg fire voksne barn. I Rissa lørdag var det samlet mange mennesker i forbindelse med Rissa-Martnan og det sydet rykte om at udøden var begått av et tredje familiemedlem som så skulle tatt sitt eget liv.Operasjonsleder Tore Kyllo ved Sør-Trøndelag politidistrikt ba lørdag Fosna-Folket bidra til at denne rykteflommen ble stansen da den var uten rot i virkeligheten.

ÅSTEDET: Familieboligen der udåden fant sted fredag kveld er i ei bygd i Rissa.