I 1. omgang var Stjørdals-Blinks andrelag effektive og satte sine første to sjanser.

- Vi var passive og lot de spille seg gjennom hele laget vårt. Vi tok oss sammen et stykke ut i 1. omgang. Vi begynte også å skape en del, og til slutt satte Stian Bakken Haugen inn reduseringen på en kontring, forteller Ørland-trener Jonas Ødegård.

- Kanonkule

Blink ledet 2–1 til pause i 4. divisjonsoppgjøret. I 2. omgang gjorde Ørland gjenopphentingen komplett. Christian Horn fyrte av fra returrommet.

- Det var en kanonkule. Keeper ga retur, og den satte Stian Bakken Haugen i mål til 2-2, forteller Ødegård.

Ørland fortsatte å jage seieren.

- Tommy Schjølberg headet et innlegg knallhardt i mål i det lengste hjørnet. Linjedommeren vinket imidlertid for offside. Dersom det stemmer, så må det ha vært knapt. Det så ut som om Tommy kom løpende bakfra, forteller Ødegård.

Han fikk av dommeren forklart at Schjølberg visstnok var en halv kroppsbredde i offside.

- Hadde vi fått 3–2 der, hadde vi lagt oss bakpå. Og da ville vi ikke ha fått kontringer imot, sier treneren.

- Irriterer meg

For det var nettopp det som skjedde da Ørland presset på for seieren. Blink kontret og satte inn 3–2. Da var det bare 12–13 minutter igjen av oppgjøret.

- Det irriterer meg litt at vi ikke river ned Blink-spilleren og tar det gule kortet på den kontringen, påpeker Ødegård.

Til tross for noen fete Ørland-sjanser på slutten, ble det tap 3–2 på Stjørdal.

- Alt i alt så har de flere skudd på mål enn oss, men det er ganske likt i store sjanser. Vi var ulik oss selv og slapp til altfor mange sjanser imot. Det var en svak kamp av oss. Om vi hadde spilt normalt, burde vi ha vunnet. Med dette tapet satte vi oss i den posisjonen at vi må tenke på å berge plassen igjen. Vi begynte så smått å se mot NM-kvalifisering neste år, men om vi leverer som sist, må vi kjempe for hvert eneste poeng, sier Ødegård.

Alt om helgas kamper:

Daniel gjorde som Maradona.

Har ikke vunnet så mye siden Rissa ble slått 13-1.

Hanssen ble helt i knepen seier.