- Hva opptar deg mest for tida?

- Det er å drive firmaet og å greie å få tak i jobber. Nå har vi en bra arbeidsmengde. Vi er innleid både hos vegbyggere og dem som bygger ut vindkraft. På fritida er det sangkor som opptar meg. Jeg har vært med i Stadsbygd Mandsangerforening i mange år, og nå har jeg begynt i KORissa også.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Det er på grunn av jobben min. Jeg begynte i firmaet til pappa da jeg var 21 år. Jeg har også en gård hvor jeg bor. Melkekvote og jord leier jeg ut. Jeg trives i Rissa.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- Jeg ble kretsmester i feltskyting en gang midt på 1970-tallet. Jeg har ikke drevet aktivt med skyting siden jeg var 19 år.

- Hvem på Fosen fortjener skryt for noe de har gjort i det siste?

- Det må bli alle dem som gjør så godt de kan for at Fosen skal bli en attraktiv plass å bo.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale, hvem ville du valgt?

- Det må bli to. Elvis og Winston Churchill. I sommer var vi på firmatur til London. Da besøkte jeg Churchill War Rooms. Det var bunkersen han styrte landet fra under krigen. Det var imponerende. Elvis ville jeg valgt på grunn av den fengende musikken. Til middag skulle de fått en god fiskemiddag. Seibiff med rømmesaus, og seien skulle vært fisket på Rognen.

- Hva er din perfekte dag på Fosen?

- Først skulle jeg hatt en lang frokost med Gerd., og deretter grilling med familie og naboer. Utpå dagen ville jeg dratt på en konsert med kor og korps. Til slutt ville jeg tatt en motorsykkeltur rundt om Stjørna og Råkvåg. Jeg har alltid vært interessert i motorsykler, men kjøpte ikke sykkel før etter at jeg ble 50. Jeg startet med en Honda, men nå kjører jeg Harley.

- Hva ville du endret på hvis du fikk være redaktør i Fosna-Folket for en dag?

- Jeg synes avisa er grei, jeg. Den tar opp både kultur, politikk og samferdsel. Og så er det viktig at den tar opp ting som ungdom er opptatt av.

- Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?

- Det er at jeg ble gift med Gerd og er blitt far til to jenter, og at jeg jeg har fått holde på med det arbeidet her som jeg synes er interessant.

- Hva gjør deg sint?

- Jeg er ikke så mye sint, men blir det hvis noen blir behandlet urettferdig. Det synes jeg ikke noe særlig om.

- Hvordan møtte du din partner?

- Vi møttes på skolen på Åsly, og vi spilte i samme korps. Men det ble ikke noe mellom oss før vi møttes på en Orkla-fest i Trondheim i 1980.

- Hva skal til for å sjarmere deg?

- At folk er positive og blide og gjør en innsats for lokalsamfunnet sjarmerer meg. Gerd gjør det. Gerd er både blid og positiv.