-Hva opptar deg mest for tida?

- Jobb, kjæreste, turer i marka og husjakt.

- Hva er ditt skjulte talent?

- For de som ikke kjenner meg så godt, så liker jeg å lage mat (har fagbrev som kokk). Har også tidligere vært med noen år i Ørlandsrevyen. Ellers har jeg veldig høy arbeidsmoral, er æreskjær og jobben betyr mye for meg. Jeg kan regne på 7-10 fingre hvor mange sykedager jeg har borte fra jobb iløpet av mine 10 år i Rema 1000. Det er vel kanskje ikke et talent, men en gang vant jeg en konkurranse på arbeidsplassen da jeg var kokkelærling på Frøya. Den gikk ut på å ha minst sykefravær iløpet av en periode av alle de som jobber der, da vant jeg et reisegavkort på en fin sum. Trivsel på jobb er alt, så lenge man trives vil man ikke være mye borte fra jobb heller.

- Hvorfor bor du der du bor?

- Jeg er født og oppvokst på Brekstad, og trives veldig godt der. Så da jeg i 2010 fikk muligheten til å kjøpe noe eget her så gjorde jeg selvfølgelig det. Nå er jeg utkjøpt av rød støysone av Forsvarsbygg, så jeg er på husjakt. Jeg vil gjerne bo på Ørlandet, men vi får se. Prisene begynner å bli høye.

- Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

-  Da ville jeg reist nordover til et fiskevær, for at jeg trives best ved sjøen, er glad i fiske og fisk generelt. Tilbake til 1850-1900-tallet, tilbake til stakk og forkle, vadmelsjakker og lukta av våt ull. Tilbake til hardt arbeid, og da man satte mer pris på en dag fri. Dans på tunet et finværskveld, bærtur i marka, fyring i ovner, ingen mas og jag fra telefoner, datamaskiner, TV og sosiale medier. Jeg tror mennesker ble mer knyttet til hverandre på den tiden, hjalp hverandre mer.

- Hva er din største idrettsprestasjon?

- He He, jeg har nok ingen store idrettsprestasjoner. Var med på turn og fotball da jeg var lita. Nå går det for det meste i turer i skog og mark. Men det skal sies at jeg hele tiden konkurrerer med meg selv om å klare en "runde" på bedre og bedre tid hver gang. Mine største prestasjoner derimot må være priser og lignende gjennom jobben. Forrige helg var jeg så heldig å få utdelt prisen "Årets markedsfører 2016" på Rema 1000 Botngård. Den prisen fikk jeg også i 2008, men da jobbet jeg på Rema 1000 Brekstad. Har også vunnet både turer, reisegavekort og pengegavekort for beste prestasjoner og topp 3 på frukt/grønt- og blomsteravdelingene i region Midt-Norge. Det er så innmari gøy når man får "lønn" for innsatsen og interessen man legger inn!jEG stortrives i jobben min, og må få legge til at det skal mine gode kolleger og min kjøpmann Janne ha ære for. En sjef skal ikke være sjef, h*n skal være en god leder! Og det er hun virkelig.

- Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

- Uten tvil mamma Torild , pappa Terje, stemor Janne, mine 4 fine småsøsken, tantebarn og svigerinne. Jeg kunne ikke ha fått en bedre familie. De stiller opp og støtter meg i tykt og tynt. De betyr mye for meg.

- Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

- Da tror jeg jeg ville ha snakket med Dan Olweus, psykologi har alltid interessert meg og det hadde vært interessant å høre hans tolkninger og forskninger om mobbing. Mobbing er et "folkehelseproblem", og forebygging av mobbing skulle vært med i pensum fra første klasse. Eller endra bedre, fått det inn med morsmelka!

- Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

- Han må være snill og blid, morsom, ha gjensidig respekt for hverandre, beina på jorda, trofast og ærlig.

- Hva synes du om valgresultatet? Er du fornøyd?

- Jepp!

 - Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

- Åh, det kan være alt fra en god dag på jobb, til fisketur med pappa, tantebarn på besøk, middag med familie/svigerfamilie, tur på Kopparen.  En kjøretur der Fosen bader i sol, en god fest, "hyttetur" i kjærestens hus på Stadsbygda, en samlingskveld med venninner (som jeg møter alt for sjelden), besøk hos mormor og morfar i Teksdalen... Ja, det skal altså ikke så mye til for å få en god dag på Fosen. Jeg trives godt her!