Klokka 11.25 onsdag meldte Trøndelag politidistrikt om en trafikkulykke på fylkesvei 720 i Skaugdalen i Rissa. Ulykken skjedde like sør for Alsetbrua.

- Det er en enslig bil med mor og datter på fire år som har kjørt utfor veien. Ingenting tilsier at de er skadet, men på grunn av barnets alder besluttet legen på stedet likevel å sende dem inn med luftambulansen for en sjekk på St. Olavs, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag politidistrikt, til Fosna-Folket.

- Veltet

Bilen har fått seg en solid trøkk, med skader i sida og knust frontrute, opplyser Tiller.

- Det skal ikke være snakk om en direkte rundvelt, men det kan se ut som bilen har veltet over etter utforkjøringen. Patruljen på stedet oppretter en sak.

Fikk hjelp av far

Fosna-Folket har vært i kontakt med faren, som kjørte i en bil foran sammen med parets sønn.

- Jeg fikk en telefon fra fruen om at bilen hun kjørte hadde veltet. Jeg snudde og kjørte tilbake og hjalp dem ut av bilen, sier faren, som ikke ønsker å omtales med navn.

- Bilen er trolig totalvrak, forteller han.

- Kjør forsiktig

Det er svært glatt på stedet, og patruljen på stedet har nå bedt om å få ut folk til å strø, opplyser operasjonslederen.

- Det er veldig glatt. Særlig på denne delen av veien som ligger i et skyggeparti. Vi oppfordrer folk til å kjøre forsiktig. Selv om veiene kan virke tørre og bare, kan det enkelte steder komme smeltevatn som gjør at det plutselig blir glatt, sier Tiller. ​

Foto: Knut Inge Blix Furuseth
Foto: Knut Inge Blix Furuseth
Foto: Knut Inge Blix Furuseth