Skiløperen fra Leksvik er godt fornøyd med årets sesong, og han ser fram til å starte treningen for neste sesong.

Skal gå NM

Riktig nok er det fortsatt noen løp som skal gås, men han kan snart bevilge seg noen uker med litt mindre fokus på snø og ski.

- Til helga går NM del to på Beito, og der skal jeg delta. Torsdag er det teamsprint med Anders Tettli Rennemo, og dagen etterpå er det 10 kilometer skøyting. Lørdag går femmila med enkeltstart og skøyting. Det blir en dødsmarsj. Jeg er litt spent, for jeg har vært litt småsyk i påska. Derfor har jeg bare fått trent lett. Dette kan slå begge veger på Beito, så vi får se hvordan det går, sier Andreas Myran Steen.

Stabil

Denne skisesongen har det meste gått riktig veg for skiløperen fra Leksvik.

- Alt i alt har det gått veldig bra. Jeg har stabilisert meg i sprint og hevet meg i distanserenn. Deltakelsen i World cup i Planica og avslutningshelga i Skandinaviks cup har vært høydepunktene for meg denne sesongen. Nå er jeg veldig motivert og gleder med til å starte arbeidet med en ny sesong, sier han.

Vil på landslaget

April blir på en måte en frimåned hvor treningsregimet ikke er så strengt, men fra 1. mai begynner alvoret igjen.

- 1. mai åpner jeg ny treningsdagbok. Jeg gleder meg til 1. mai kommer på kalenderen. Det skal ikke så mange prosents nivåheving før jeg kan være med og kjempe om de aller gjeveste plassene. Målet for sesongen er å gå seg inn på landslaget og å bli med på sprintlaget til VM i Lahti. Dette er realistiske mål, slår en optimistisk langrennsløper fast.