Gjennom deltakelse i NM for lag fikk Hi-Treff sin tredje tittel for lag. Hunden, som er blitt omtalt som «den perfekte fuglehund» har dermed bevist at det ikke er uten grunn at den er blitt den mest premierte fuglehund gjennom tidene. Far sjøl, Ingvar Rødsjø, er kledelig beskjeden når han blir konfrontert med resultatet.

-Det har gått jevnt og trutt, sier han.

Traktorselgeren fra Bjugn sier at det ikke alltid blir like mye tid med hundene som han av og til kunne ønsket seg, men da er det desto viktigere at den tida han bruker holder høy kvalitet.

Helga etter NM deltok Rødsjø i Norsk Derby og der gikk han til finalen med Hi-Trøkk. Eieren medgir at det er en lovende krabat og det viser også resultatene. Hi-Trøkk er en av landets mest premierte i år.

-Det er artig når det går bra, sier Rødsjø og legger til at med kvalitet i treninga og godt material i hundene gjør det gjerne det.

HUNDENE til Ingvar og Tove Rødsjø hunder har markert seg positivt igjen. Her fra Namdal Fuglehundklubbs Steinfjellprøve. Fra venstre hundene Hi-Troll, Hi-Trøkk og Hi-Treff. (Foto: Roy Allan Skaret)