Dette melder rbk.no. Sellin fikk i dag en kjenning i bakre lår, det samme sted han har vært skadet i noen uker. I helga spilte han i fem minutter mot Bodø-Glimt, etter noen ukers skadefravær. - Han fikk kjenning i bakre lår, og det tar vi veldig alvorlig i og med at det er der han nettopp har vært skadet, sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no

Omfanget av skaden er enn ikke avklart, men det antas at morgendagen vil bringe klarhet i hvor lenge han vil være ute.

FAKTA - KJELL RUNE SELLINKjell Rune Sellin (født 1. juni 1989 i Namsos) er en norsk fotballspiller som spiller for Rosenborg Ballklub. Først kjøpte Byåsen ham fra Ørland for kr 50 000 i 2007. Deretter ble han ble solgt videre fra Byåsen til Rosenborg i juli 2008. Han blir omtalt som en rask og gjennombruddshissig spiss. Han spilte for Byåsen i 2. divisjon våren 2008, der han scoret 10 mål og hadde 4 målgivende pasninger på 13 kamper.

Det var ikke bare Rosenborg som viste interesse for Sellin. Molde og Bodø/Glimt jaktet også signaturen hans, men den unge trønderske spissen valgte til slutt å skrive under for Rosenborg. Kontrakten hans med Rosenborg strekker seg til 31. desember 2011.

Sellin har fått ett lite gjennombrudd i 2009 med innhopp i ligakamper, spill i europacup og scoringer i hver cupkamp i Norgesmesterskapet frem til siste runde før kvartfinalen mot Molde 9. august 2009, da han ikke var i troppen grunnet skade. Rosenborg tapte forøvrig kampen 5–0. I cupkampen mot Løv-Ham ble han i tillegg til å være kampens første målscorer i 2-0-seieren, kåret til banens beste.