- Jeg fikk ikke med meg alle målene en gang, kommenterer Vanvik-trener Hallvard Solem som var opptatt med å notere på mobilen.

Solstad-dobbel

Strindheims andrelag har hatt det tøft så langt i årets 5. divisjon. Hjemme mot Åfjord ble det blant annet tap med kalassifrene 2-6. 17 minutter ut i kampen mot Vanvik fikk fosningene straffespark. Martin Fjeldvær satte inn 0-1. Deretter gikk det slag i slag. Robert Solstad la på til 0-2 og 0-3 i rasende fart.

- Vi slapp oss litt ned på 0-3, og da fikk vi et billig mål imot, sier trener Solem.

På fire minutter ble det altså scoret fire mål slik at stillingen var 1-3.

Tabelltopp

- Det var litt halvveis i resten av 1. omgang. I første del av 2. omgang skapte vi mange sjanser, men vi var ikke like effektive som før pause. Deretter byttet vi mye og kampen døde litt ut, forteller Vanvik-treneren.

Sluttresultatet ble dermed 1-3 til Vanvik. Fosningene ligger nå på toppen av tabellen med tre strake seire. NTNUIs andrelag har imidlertid muligheten til å ta tilbake topplassen dersom de slår Bjørgan i Trondheim lørdag.

Bare bortekamper

- En kjempestart på sesongen, må Vanvik-trener Solem bare innrømme.

For alle de tre seirene har kommet på bortebane, to av dem i normalt tøffe Fosen-derby mot Åfjord og Leksvik. Nå venter ny bortekamp mot Malvik, før vanvikingene er klare for å ta imot gjester på eget gress på Skavelmyra.