Det er nå klart at det var fire tyske menn, to i begynnelse av 50-årene og to i slutten av 60-årene døde da båten kantret nordvest for Børøya i Roan. Et kriseteam er nå satt i full beredskap i Roan kommune etter at fire tyskere i ettermiddag ble funnet omkommet etter en fritidsbåtulykke. Ordfører Albert Larsen og rådmann Michael Momyr leder arbeidet.- Dette er veldig tragisk og uforståelig, sier Larsen, og slår fast at innbyggerne i Bessaker er sjokkert etter ulykken.

To sykepleiere, lege og prest er med i krisearbeidet, sammen med psykiatrisk hjelpepersonell fra Fosen-teamet.- Vi satte i gang arbeidet umiddelbart etter ulykka, sier Larsen.

Roan kommune informerer om rådhuset vil være åpent utover kvelden og at kriseteamet er tlgjngelig på telefon 72 51 00 00, sammen med rådmann Michael Momyr på telefon 90 69 53 00. og ordfører Albert Larsen på telefon nr. 95 78 59 98.

Alle fotos: Dani Edvartsen

LEDER KRISETEAMET: Rådmann Michael Momyr (f.v.) og ordfører Albert Larsen leder krisearbeidet etter ulykken. Foto: Dani Edvartsen