- Jeg er ikke i Glasgow og har både penger og pass

Hun trenger heller ikke 1700 pund for å komme seg ut av ei knipe.
Nyheter

Ingunn Solem som er lærer ved Ørland kulturskole, er en av mange som har opplevd at navnet hennes har blitt brukt i spam-meldinger. Budskapet er det i alle e-postene, - pengekrise etter et vesketyveri som angivelig skal ha skjedd i Glasgow i Skottland.

Mange har tatt kontakt

Ingunn bekrefter til Fosna-Folket at hun ikke har sendt ut sånne meldinger, og at hun aldeles ikke befinner seg i Skottland. Hun er derimot heime på Ørlandet, med både telefon, penger og pass.

-Det er mange som kontakter meg angående dette og jeg kan ikke svare alle, sier hun til  Fosna-Folket, når vi tar kontakt om saken, og gir klarsignal for publisering.


Fosna-Folket tilbys skyhøyt beløp fra tvilsom avsender

Vi mottok denne svindel-e-posten på nyåret.

Her er svindel-meldingen

Dette er teksten i spam-meldingen, et merkverdig forsøk på svindel:

Svindlere ringer

En leser advarer nok en gang mot telefoner fra Microsoft.

Beklager for ulemper, jeg er i Glasgow, Skottland Jeg er her i en uke og jeg hadde bare vesken min stjålet på buss-stasjonen. Den inneholder alle mine vitale elementer, telefon, penger og pass. Jeg har vært prøver å sortere ut ting, jeg trenger litt hjelp fra deg. å låne meg 1,700 pounds å sortere meg ut av denne knipen, og summen vil være betales tilbake så snart jeg kommer tilbake fra Storbritannia.

Hilsen
Ingunn Solem