Triana Iglesias om bjugning: – Verdens beste stylist

– Therese er fantastisk å jobbe med.

Triana Iglesias (til venstre) setter stor pris på samarbeidet med Bjugn-jenta Therese Adsen Aanonli.  

Therese og Triana på 70´s party: Hippie vs. disco.  

Triana og Therese på stranda. 

Her sminker bjugningen Triana. 

Nyheter

I 2009 var Therese Adsen Aanonli deltaker i Paradise Hotel, men nå er hun bak kulissene og jobber tett med programleder og glamourmodell Triana Iglesias.

Bjugningen er for tiden stasjonert i Mexico. Der jobber hun som Triana Iglesias’ personlige stylist i forbindelse med innspillingen av Paradise Hotel, som hun også var i fjor.  Men det er ikke bare i jobbsammenheng de møtes. Triana og Therese har blitt nære venner.

– Vi nyter Mexico sammen – både på jobb og privat, sier Therese Adsen Aanonli.

Naturlig vakker

Therese har studert ved Norsk frisørskole i Bergen og Face Stockholm makeup school. Av yrkeserfaring har hun jobbet frilans som makeup-artist i syv år. Hun har blant annet jobbet med TV, reklame og for et motemagasin. Og selv om hun nå får bruk for mye av hennes ekspertise i Mexico, mener Therese at Triana gjør arbeidsdagen «vanvittig lett».

– Hun er så naturlig vakker. Triana ser smashing ut i alle antrekk. Akkurat som en kleshenger.

Bor primitivt

Bjugn-jenta bor i landsbyen Chamela under innspillingen. Der har hun prøvd å få på plass faste rutiner. I løpet av ei uke løper hun fire til fem ganger på stranda under solnedgang. I tillegg leser hun bøker for det finnes ingen TV i leiligheten hennes.

– Vi bor veldig primitivt og på langt nær like luksuriøst som deltakerne, men det synes jeg er deilig, for da finner jeg virkelig roen i en ellers hektisk hverdag.

– Som en familie


I tillegg til mye jobb blir det også en del tid til å slikke sol mellom slagene. Bortsett fra hennes nære forhold til Triana har hun også fått mange nye venner i Mexico.

– Vi lever veldig tett. Man blir som en familie her nede, forteller Therese.

Norsk og engelsk

Ellers bruker Aanonli en del tid på bloggen hennes hvor hun skriver om blant annet makeup og styling. Therese er også i full gang med en liten kleskolleksjon som hun vil blogge om framover.

– Jeg ønsker å bruke kompetansen min til å være en inspirasjon for bloggleserne mine, sier Therese, som blogger både på norsk og engelsk.

– Verdens beste

Nå gleder Therese seg til Paradise Hotel-premieren på mandag. Det gjør også programlederen, som under hver episode er stylet opp av bjugningen.

– Therese er fantastisk å jobbe med. Jeg kunne ikke hatt det bedre enn sammen med henne. Hun er verdens beste stylist, sier Triana Iglesias til Fosna-Folket.

Her er bloggen til Therese.