Ras sperrer vegen

Nytt steinras i Roan.

Nytt ras på fylkesveg 14. Denne gangen ved Bergfjorden sør for Roan sentrum- Veien er stengt etter at det gikk et steinras der ca kl 13.30 i dag, lørdag. Foto: Bjørn Petter Wilmann. 

Foto: Bjørn Petter Wilmann. 

Nytt ras på fylkesveg 14. Denne gangen ved Bergfjorden.Foto: MMS-tipser. 

Nyheter

Det har gått et steinras ved Bergfjorden  som sperrer vegen mellom Roan og Nesvalen. Kommunen har folk på stedet for å hindre at folk kjører inn i rasdområdet. Statens vegvesen er varslet.

- Nå jobber vi med å få til alternativ trasport med båt forbi rasstedet, blant annet med tanke på hjemmesykepleien, opplyser rådmann Roy Henningsen.

Nærmere 150 personer er isolert og uten vegvforbindelse med resten av omverdenen. Sør-Roan skole liggert i området som nå er isolert.

Har du opplysninger, bilder elelr video? Send SMS eller MMS: FF TIPS til 2399 / E-post: redaksjonen@fosna-folket.no / Tlf: 977 44 045.

Vil gå på oppgaven med krum hals

–Vi kommer til å gå på oppgaven med sikring av veger i Sør-Trøndelag med krum hals, sier Karin Bjørkhaug. Dette skal komme Roan til gode.


– Rart at liv ikke har gått tapt

Tirsdag kom en isblokk på flere hundre kilo deisende ned i veibanen foran bilpanseret. Nå frykter trafikkanter at liv går tapt før den rasfarlige strekningen blir sikret.