Rømlingene på vei sørover?

Tyveri av rød Volvo 740 og mørk BMW sjekkes i forbindelse med 17-åringenes ville ferd.

Politiet sjekker to andre biltyverier i forbindelse med 17-åringene fra Bjugn som er mistenkt for å stå bak flere biltyverier og hytteinnbrudd.  

Nyheter

Fredag fikk eieren av en Toyota som ble stjålet fra Åfjord forrige helg melding om at bilen var funnet forlatt i Klæbu. Like før ble en annen bil stjålet i Klæbu.

– Guttene og bilen befinner seg trolig langt unna vårt politidistrikt, sa lensmann i Rissa, Edgar Sumstad, til Fosna-Folket før funnet av bilen i Klæbu. Alt tyder på at han har rett i sine antagelser.

Operasjonsleder Wiktor Pedersen ved Sør-Trøndelag politidistrikt sier lørdag til Fosna-Folket at man har fått melding om at en rød Volvo 740 er stjålet fra Klæbu, og at dette kan ha sammenheng med at de unge rømlingene fra Bjugn har etterlatt en annen stjålet bil samme sted. Volvoen ble trolig stjålet i løpet av natt til torsdag.

Samtidig har politiet fått melding om at en mørk BMW av eldre modell ble stjålet fra Flakk ferjeleie, trolig i løpet av natt til idag, lørdag. Denne bilen skal være observert på vei sørover.

LES OGSÅ:
* Bilen til Ingrid er funnet
* Rømlingene har forlatt Fosen
* Biltyver står også bak hyttebæsjing