Biltyver står også bak hyttebæsjing

Politiet på Fosen jakter etter to 17-åringer.

SETTER BØLGE AV KRIMINELLE HANDLINGER I SAMMENHENG: Roy Inge Aas fra Ørland - Bjugn lensmannskontor, Tor Ivar Olaisen fra Åfjord lensmannskontor og Edgar Sumstad fra Rissa lensmannskontor. 

Nyheter

– Vi mener det er en klar sammenheng mellom ugjerningene, sier Edgar Sumstad ved Rissa lensmannskontor.

I løpet av den siste tiden har det vært en rekke hytteinnbrudd og biltyveri på Fosen. Politiet jobber nå etter en teori om at det er to mindreårige gutter forankret i Bjugn som står bak.

LES OGSÅ:
* Bæsjet i senga og tisset i kjøleskapet
* Etterlyser sølvfarget Toyota Carina


– De er fremdeles på rømmen, og vi ber om tips, sier Sumstad til Fosna-Folket.

Gikk tom for diesel

Det har totalt vært tre biltyveri, men det er de to siste som kobles til guttene:

Natt til søndag ble først en sort Volvo V70 stjålet. Da den ble tom for drivstoff, er teorien til politiet at guttene da stjal en Toyota Carina med registreringsnummer VF 45291 for å kunne fortsette på rømmen.

– Eieren av Volvoen har fått den tilbake. Bilen ble ikke skadet, sier politiførstebetjent Tor Ivar Olaisen ved Åfjord lensmannskontor.

Toyotaen er fortsatt i gale hender.

– Den ble sist sett i Åfjord, forteller Olaisen.

Avføring

Det skal også være de to mindreårige guttene som blant annet sto bak hytteinnbruddene ved Osavatnet og Rødsjøvatnet. Hytta ved Rødsjøvatnet var totalt tilgriset.

– Noen har gjort fra seg i ei seng, urinert i kjøleskapet og latt komfyren stå på, sa lensmannen i Rissa til Fosna-Folket mandag.

LES OGSÅ: Innbrudd i hytte