Ønsker en mer dansbar festival

Tidligere Ørland Country & Rootsfestival, skifter navn og endrer kursen. Nå døpes festivalen om til Ørland Country & Dansefestival.

Ørland Country & Dansefestival nå det nye navnet på arrangementet på Austrått. 

Nyheter

4 - til 6. juli neste år går Ørland Country & Dansefestival av stabelen for aller første gang. Tidligere het festivalen Ørland Country & Rootsfestival, men nå endres innhold og navn på festivalen.  

- Etter to år endrer nå festivalen på Ørland kursen noe, og døpes om til Ørland Country & Dansefestival. Grunnen til dette er mangfoldig, forklares med at mange og tydelige tilbakemeldinger fra vårt publikum har gått ut på at de ønsker en mer ”dansbar” festival, sier festivalleder Tore Sem.

Festivalen har derfor bestemt seg for å ta bort roots-begrepet og erstattet dette med dans. Dette betyr at festivalen vil forsøke å forene countrysjangeren med dansesjangeren.

- Vi tror at countryfolket og dansefolket er noe av de samme, og vil forsøke å etablere en festival som dekker begge behov. Ørland Country & Dansefestival vil etablere seg som en festival for både country- og dansefolket og vil tolke musikkbegrepene vidt i framtidig booking, sier festivallederen.

 - Store og kjente nasjonale artister er allerede klare for festivalen og vil snart bli presentert på våre nettsider. Artistene vil alle på sin måte sette preg på den kommende sommerens festival, og være med å gjenskape den gode stemningen som var på Austrått under siste års festival, sier bookingansvarlig Jan Børge Rian

Festivalen tar nå virkelig steget inn i det gode selskap av godt etablerte musikkfestivaler og demonstrerer at den ikke er noen døgnflue, men et arrangement på høyde med det beste i Norge, sier festivalleder Tore Sem.