Denne båten vant Ta sjansen

Kaldt vatn og kjølig luft satte ingen demper på innsatsen hos deltakerne på dagens aktiviteter på Fiskefestivalen på Bessaker.

Båten Katthult ble vinner av Ta sjansen. 

Heftig kamp for ikke å bli den første som går i sjøen. 

Klovnen Knut gjorde lykke hos de aller minste. 

Nyheter

13,1 grader i sjøen så ikke ut til hindre noen i å delta i aktiviteter der sjansen for å bli bløt var 100 prosent. Det var særlig den yngre garde som gjorde at publikum fikk noe å se på. Deltakelsen var stor både i Tarzan-tauet, planken og på stanga. Enkelte voksne lot seg også friste til å delta.

Ta sjansen

I år greide ingen å balansere så langt ut på stanga at de greide å få ballen oppi korga, og dermed blir sjekken på 5000 kroner liggende til neste år.

Ta sjansen er kanskje festivalens høydepunkt for mange. 12 båter deltok i finalen. Noen var bygd for fart, og andre var åpenbare fiaskoprosjekt. Raskeste båt fram til bjella var «Katthult» på tiden 5,89 sekunder.

Mye folk

Salgsbodene var åpne også i dag, og der var det mulig å kjøpe alt fra sukkerspinn og pølser i brød til t-skjorter og husflidsprodukter.

Festivalgeneral Thore Erling Pettersen loset publikum gjennom dagen på en utmerket måte. Over 1500 personer var innom portene på festivalområdet i dag.