Innfører panteordning:

Her kan du levere inn brukte sexleketøy

Pakk inn leketøyet i en lukket pose, oppfordrer fosningen Hallgeir Sand.

Den nye butikken i Fjordgata åpnet i slutten av mars. Fosningen Hallgeir Sand (innfelt), mener sjansen for å lykkes i Trondheim er større enn på Fosen.  Foto: Amors Lille Hjelper / Sigrun H. Overland

Nyheter

Innehaver av den erotiske butikken Amors Lille Hjelper, Hallgeir Sand, besluttet å legge ned butikken på Kvithylla i Rissa. Han har nå åpnet butikk i Fjordgata i Trondheim.

– Hvorfor flyttet du?, spurte Fosna-Folket.

– Når det står 12 kvinner utenfor butikken som ikke tør å gå inn, sier det seg selv, sa Sand, til Fosna-Folket.

– Er ikke Fosen moden for en erotisk butikk?

– Nei, jeg tror nok Fosen ligger noen år etter. Jeg tror mange hadde lyst til å gi inn. Det sto en del folk utenfor butikken etter stengetid og så inn ruta. Det sier litt. Det var også noen som la om kjøreruta, for å kjøre om Kvithylla. Noen stoppet opp og tok bilder, eller kjørte veldig sakte forbi.

Kan levere brukte leketøy

Den nye butikken åpnet i Trondheim 25. mars, og nå har Sand inngått en avtale med Franzefoss. Avtalen går ut på at folk kan levere inn brukte sexleketøy til butikken, slik at Amors Lille Hjelper kan levere avfallet til Franzefoss.

Det var adressa.no som først omtalte pantemuligheten.

– Vi har tatt fatt i miljøpolitikken og bestemt oss for å ta oss av et stort miljøproblem, nemlig brukte sexleketøy som ikke havner i rett avfall. Alt av elektronisk avfall er et miljøproblem. Dette tjener samfunnet, og kundene vil få 50 kroner i avslag ved kjøp av nytt leketøy. Her er det snakk om en vinn-vinn-situasjon, sier Sand til Fosna-Folket.

– Lukkede poser

I Trondheim er det flere andre butikker som selger sexleketøy. Likevel har fosningen, som bor på Kvithylla, tro på at butikken er liv laga.

– Vi mener ideene og forretningsplanen vår er litt annerledes enn hos konkurrentene. Vi er bare en liten aktør på markedet, men vi håper at vi klarer å distansere oss fra konkurrentene etter som at vi har en del andre varer, mener sand.

– Hvordan skal de brukte leketøyene leveres?

– I lukkede poser. Vi hiver det deretter i søppelsekken, og leverer det videre til Franzefoss.