Farmen-Finn Olav: - Nå vil jeg bli ordfører

- Enten blir jeg Senterpartiets ordførerkandidat, ellers så hopper jeg av fra partiets liste, sier Finn Olav Odde.

- jeg er en samlende person, sier Farmen-kjempen Finn Olav Odde. Nå er han klar for så stille som ordførerkandidat til høsten, om han er ønsket.   Foto: TV2

Nyheter

Finn Olav Odde sier til fosna-folket.no at han en tid har vært klar over at dagens ordfører i Ørland, Hallgeir Grøntvedt, ikke stiller til gjenvalg som ordførerkandidat for Senterpartiet i Ørland.

For kort tid siden sa Odde til lokalvisa at han hadde to krav for å stille på partiets liste ved kommunevalget neste høst. Det ene var at Grøntvedt fortsatte som ordførerkandidat og det andre var at ingen skulle være kumulert på lista.

Les også: Hallgeir takker for seg

- Jeg er en samlende person

- Hva nå, når Hallgeir Grøntvedt ikke ønsker å fortsette som ordførerkandidat?

- Jeg er en samlende person, jeg er en ordførerkandidat, sier Finn Olav Odde.

Etter over 20 år som politiker er han lei av at lokalpolitikken i heimkommunen preges av konstant krangling mellom partiene i posisjon og de som tilhører opposisjonen.

Les også: Her får Farmen-Finn Olav spontan bestemorklem

- Vi må dra lasset i lag

- Vi må dra lasset i lag, finne en mestringsfølelse i fellesskap, er det klare budskapet Odde sender til det politiske miljøet i Ørland. Han poengterer at lokalpolitikk handler om å finne løsninger som er til beste for alle innbyggere.

Les også: – Hadde over 1000 kast før jeg dro til «Farmen»

Bryte partigrenser

Odde sier at dersom han er ønsket av nominasjonskomiteen, og i tillegg av velgerne i Ørland, så vil han gjøre sitt beste for å samle politikerne på tvers av partigrensene.

- Jeg kan ikke kommuneloven på rams, men om jeg blir ordfører så vil jeg ha en administrasjon som kan hjelpe meg med det, sier Farmen-kjendis og senterpartipolitiker Finn Olav Odde. Nå med klare ambisjoner om å bli den neste ordføreren i heimkommunen Ørland.


Finn Olav tilgir «Farmen»-Olav dersom han ber om unnskyldning

– Sagt er sagt, sier Olav Harald Ulstein, om at han kalte Finn Olav for «ynkelig og motbydelig».