Politiet: - Bil på taket

Like før klokka 19.00 søndag kveld fikk politiet melding om en bil som endte på taket utenfor veien. Den ene involverte personen var helt uskadd, opplyser operasjonslederen.
Nyheter

Politiet skrev på Twitter at de rykket ut etter melding om en sjåfør som hadde endt med bilen på taket på Fylkesvei 715 nord i Åfjord kommune i Hofstaddalen.

- Vi fikk inn meldingen klokka 18.50. En bil var involvert. Det er veldig glatt på stedet. En patrulje ble sendt på saken, men snudde, opplyser operasjonsleder Håvard Høyem i Trøndelag politidistrikt.

- Uskadd

Sjåføren fortalte nødetatene at bilen holdt rundt 60 kilometer i timen da den ske utenfor kanten av veiskulderen og tippet rundt før den endte på taket utenfor veibanen.

- Personen var helt uskadd og kom selv ut av bilen.

- Sjåføren var helt oppegående så ambulansen ble sendt tilbake. AMK-sentralen snakket med sjåføren. Vedkommende var helt oppegående så ambulansen ble sendt tilbake, sier Høyem.

- På grunn av dårlige kjøreforhold kjørte ikke patruljen frem til stedet heller. Vi oppretter ikke sak på forholdet, opplyser operasjonslederen.

- Ta det med ro

Det har vært en rekke utforkjøringer og trafikkuhell over hele Trøndelag søndag kveld.

Høyem har en klar oppfordring til de som må ut å kjøre.

- Ta det med ro. Hold god avstand, sier Håvard Høyem.