Bor seg inn i den nye storstua til 120 millioner: – Vi har det fint her

Julie Næss-tunet på Roan i Åfjord er nå tatt i bruk. De siste ukene har beboere og ansatte flyttet inn i sykeheimen, foruten at andre tilbud og tjenester er åpnet. Dette fordelt på 3000 kvadratmeter med splitter nytt bygg.

Fra venstre: Fagsykepleier Anette Strand, gruppeleder for hjemmesykepleien i Roan, og fagsykepleier Tove Jensen, gruppeleder for innetjenesten i Roan, i samtale med enhetsleder Rita Sandmo Møllevik for pleie og omsorg i Roan.     Foto: Terje Dybvik

Nyheter

– Vi trives god her, selv om vi selvsagt savner heimen vår også, forteller ekteparet John og Gunvor Monkan som vi møter i dagligstua i den nye sykeheimen. Barn fra Tusseladden barnehage underholdt beboerne ved sykeheimen med sang fra utsiden, da Fosna-Folket var innom, hvilket ekteparet Monkan satte stor pris på.