Tom André (26) hadde sonet i fem år: – Hadde det ikke vært for Geir Johan og familien hans så hadde det gått dårlig

Da Tom André Freding (26) slapp ut fra fengsel etter å ha sonet i fem år, var det vanskelig å finne en jobb. På grunn av en bakgrunn med flere voldsdommer, innbrudd og biltyveri ville ingen gi ham en sjanse. Så kom Geir Johan Grande inn i bildet.

Geir Johan Grande, Tom André Freding og Stine Turbekmo har blitt kjent med hverandre på godt og vondt etter at Tom André fikk en ny sjanse hos bedriften Grande Fiskerute AS.  Foto: Siri Wold Torsteinsen

Nyheter

Tom André satt inne for mange ulike forhold, alt fra biltyveri til innbrudd og grove voldsepisoder. Mens han satt inne, begynte han også å ruse seg på stoff han fikk tak i innenfor murene. Tiden i fengsel var tøff, men det var også hardt å komme ut og ikke ha noen ting å gå til.