Erklærte seg inhabil i varslersak mot seg selv, men var i gruppemøte: – Meget spesielt

Fredrik Sandness (Ap) reagerer på at ordfører Tom Myrvold (H) erklærte seg inhabil i kommunestyrets behandling av varslersaken mot ordføreren før jul, men likevel var til stede i et gruppemøte underveis. – Vi er ikke Toms nikkedukker, svarer gruppeleder i Høyre.

Fredrik Sandness i Ørland Ap reagerer på at ordfører Tom Myrvold (H) ikke forlot rommet da Høyre, Frp, SV og MDG gjennomførte et gruppemøte i forbindelse med behandlingen av varslersaken mot Myrvold 10. desember. Her fra voteringen i saken, hvor Myrvold satt bakerst i salen som inhabil.   Foto: Jakob Ellingsen

Nyheter

– Jeg synes det er meget spesielt at han erklærer seg inhabil i en sak, for deretter å delta i et gruppemøte underveis i behandlinga. Saken var verken ferdig votert eller behandlet, sier Sandness (Ap) til Fosna-Folket.