Fosen-fotballen tar sats mot seriespill

Etter fire og en halv måned i tvungen dvale, kan Fosen-fotballen igjen slippes løs i disse koronatider. Norges Fotballforbund hadde satt 1. august som startdato for oppstart av fotballklassene under 20 år. Stadsbygd Idrettslag lot seg ikke be lenge, allerede lørdag 1. august var de i gang.

Andrea Grønning i gul vest fører an. De andre to på bildet i gul vest er Viktoria Olsen (f.v.) og Inga Bremeraunet. De fire blå fra J13-laget er Sofie Kvitland (f.v.), Luna Kopreitan, Camilla Skalmerås, Emma Norøy. Publikum er muligens fra samme familie, siden de satt så tett.  Foto: Kjell Dahle

Nyheter

I første omgang kun en høyst uoffisiell treningskamp mellom Jenter-13- og Jenter 15-laget.

Ukjent frafall

Ola Sørås er trener for J15-laget og han var glad for at de endelig kommer i gang igjen.

-Hvordan har dere håndtert denne perioden?

-Vi har forsøkt å gjøre det beste ut av det. Totalt sett ser det ut til at vi har kommet noenlunde bra gjennom perioden, men vi har flere som har sluttet uten at vi konkret kan si at årsaken er dette i hvert enkelt tilfelle. Mange har også naturlig nok slitt med motivasjonen, når det ikke har vært noe å trene mot, sier Sørås, som ikke har oversikt over hvor mange spillere i Stadsbygd som har takket for seg på grunn av koronaen.

Lea Dahle Schei og Kristin Trøen i kamp om ballen, de slapp å tenke på én-meters-regelen.  Foto: Kjell Dahle