Vant pris: – Fem minutter etterpå var vi utsolgt

Torsdag åpnet «korona-utgaven» av Trøndersk Matfestival i Trondheim.

Vinner av årets bakst- og kornprodukt: Stokkøya bakeri. F.v.: Eli Arnstad fra Sparebank1 SMN, Aslaug Rustad fra Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS, Ingrid Langklopp fra Stokkøy Bakeri og Ståle Gjersvold fra TrønderEnergi.   Foto: Wil Lee-Wright / Oi! Trøndersk Mat og Drikke

Nyheter

Oi! Trøndersk mat og drikke, som arrangerer festivalen, står i år bak den 15. festivalen. I et normalår trekker Trøndersk Matfestival rundt 225.000 personer til Trondheim sentrum. Situasjonen som har oppstått med covid-19, har ført til at det i år arrangeres flere små mat- og drikkearrangementer der folk bor – «Et sted nær deg».