Ekteparet var to av 11 i kommunen som fikk korona:- Legen ringte meg og sa at de ikke visste om hun kom til å overleve

Tannlege Sönke og kona Carola Forsthöfel var på kurs i Oslo sammen med sin datter Charlotte da det 12.mars ble bestemt at hele Norge skulle stenges ned for å stoppe spredningen av koronaviruset. Få dager senere hadde de alle tre blitt smittet av viruset.

Tannlege Sönke og kona Carola Forsthöfel forteller at det å ha et positivt syn på livet og fremtiden har hjulpet familien mye.  Foto: Siri Wold Torsteinsen

Nyheter

- Vi var på flyplassen i Oslo, og vi hadde leid en stor leilighet gjennom Airbnb fordi vi skulle feire Carolas bursdag sammen med familien. Da fikk vi telefon fra vår yngste datter som lurte på om vi hadde fått med oss at hele Norge skulle stenges, forteller Sönke.