Da ryggen til Petter Harald (51) sa stopp, tok sønnene Peder (17) og Isak (15) over gårdsdrifta

– Når du er bonde er det ikke noe som heter for å være syk, men noen ganger bare sier kroppen stopp, sier Petter Harald Kimo.  

Isak, Petter Harald og Peder Kimo samarbeider godt på gården, men ikke alle tre er like ivrige på gårdsdrift.   Foto: Snorre Berg

Nyheter

Petter Harald Kimo er en kjent skikkelse både i lokalpolitikken som representant for Arbeiderpartiet i Indre Fosen. Han har vært aktiv på scenen som både sanger og skuespiller og han sitter i fylkesstyret for Norges Bondelag. Siden 2007 har han drevet familiegården i Skaugdalen. Politikken og organisasjonsarbeidet tar mye av fritida, og dermed er han blitt mindre å se på scener de siste åra. Kona Kine Larsen er imidlertid fullt engasjert på kulturfronten som kultursjef i Indre Fosen kommune.