Torstein (44) fra Fosen hadde en premiereklar film. Så ble kinoene korona-stengt

Torstein Parelius skulle ha vært ute på vegen for å promotere den nye dokumentarfilmen «iHuman», ikke sittet i Vanvikan.

Torstein Parelius skulle i disse dager ha reist rundt og promotert en film han har vært med å lage. Isteden har det blitt hjemmekontor i Vanvikan.  

Nyheter

Nå slippes den kinoklare filmen direkte på TV-skjermen via strømmetjenestene. I første omgang kommer den på Altibox, Get, Telenor/T-We, ViaPlay og SF Anytime. Parelius og hans kolleger fikk gode tilbakemeldinger etter at filmen ble snikvist. Blant annet ble den vist under en tilstelning filmfestival i Nederland i fjor høst. Det kan også nevnes at den har blitt vist på blant annet festivalene Kosmorama, TIFF i Tromsø og Human IDFF i Oslo, hvor den på sistnevnte vant prisen for beste norske dokumentarfilm.