Person i 70-årene korona-smittet på Fosen

Nok en innbygger i Ørland er smittet av koronaviruset, bekrefter kommuneoverlege i Ørland, Siw-Lindia L. Ledsaak, i en pressemelding onsdag kveld.

Ørland medisinske senter.  Foto: arkivfoto

Nyheter

To personer som er bosatt på Ørlandet og oppholder seg i kommunen, er i løpet av det siste døgnet bekreftet smittet av koronaviruset.

Et tredje tilfelle, en kvinne i Åfjord, har også fått påvist at hun er smittet av koronaviruset, covid-19.

Smitten personen i 70-årene har fått, sees ikke i sammenheng med mannen i 50-årene bosatt på Ørland, som også er smittet av korona, skriver kommunen i pressemeldingen.

- Ørland kommune fikk i kveld beskjed om et positivt prøveresultat hos nok en av våre innbyggere. Smitteoppsporingsarbeidet er startet i tråd med myndighetenes retningslinjer, sier Ledsaak i pressemeldingen som er publisert rett etter klokken 21 onsdag kveld.

Kommunehelsetjenesten har kontaktet personer som har vært i nærkontakt med personen.

- Personer som har vært i nærkontakt med den smittede er kontaktet. Kommunen har kontakt med Folkehelseinstituttet, sier Ledsaak.

Korona-krisen kan du følge i Fosna-Folkets direktestudio her.

Rettelse: Fosna-Folket skrev først at personen i 70-årene var en mann. Men Fosna-Folket har ingen opplysninger om den smittede personen er mann eller kvinne. Vi beklager dette.