Fylkesveien er åpnet igjen

Mandag kveld gikk ett jordras over veien mellom Verrabotn og Meltingen i Rissa på fylkesvei 720.

Klokken 23:50 mandag kveld så fylkesveien slik ut.  Foto: Tipser

Nyheter

Klokken 4.33 tirsdag morgen, melder Vegtrafikksentralen midt at fylkesveien er åpnet igjen etter at raset som gikk mandag kveld.

- Sånn som vi har forstått det er det et lite ras, men det er mye vann i veibanen. Vi har kun videresendt meldingen til vegtrafikksentralen som sender ut en entreprenør, sa Bjørn Handgard, operasjonsleder ved politiet i Trøndelag mandag kveld.

Fare for å kjøre seg fast

- Jordraset har gått på fylkesvei 720. Det er snakk om ikke så veldig langt unna Verrabotn, sa trafikkoperatør Kim Jørgen Benan ved Vegtrafikksentralen Midt til Fosna-Folket mandag kveld.

- Den siste innringeren meldte om at det ikke var forsvarlig å passere. Hun meldte om at det ville være fare for å kjøre seg fast.

Vegtrafikksentralen sendte en maskin for å rydde opp.

- Vi fikk også varsel om at det kommer litt vann på vestsiden ved Ørsjødalen, så vi hadde maskin på vei allerede, sa Benan.

- Jeg har ikke fått noe direkte tidsestimat. Vi fikk beskjed om at maskinen var på vei bort klokken 21.25, og da kan man tro den har kommet et lite stykke siden den allerede skulle til den andre hendelsen, sa han mandag kveld.