Fylkesveg åpnet igjen - kommunen ber folk holde seg innendørs

Fylkesveg 717 i Stadsbygd var sperret mandag kveld.
Nyheter

– Fv 717 Stadsbygd: Rørvikveien er stengt på grunn av at et tak holder på å blåse inn i vegen, skriver Vegtrafikksentralen Midt, på Twitter klokken 17.30.

– Et takelement på 30 kvadrat har flyttet seg litt. Entreprenør og kommunen har fått ansvar for å ta seg av det, sier Bjørn Handegard ved operasjonssentralen i Trøndelag politidistrikt til Fosna-Folket.

Han sier de ikke har biler på stedet.

Til Adresseavisen sier prosjektleder Mette Solberg at takelementet ikke har blåst av taket.

– På den delen av bygget som er vendt mot fylkesveien og krysset, har et takelement mot endegavlen blåst av. Det ligger fortsatt på taket. Heldigvis skjedde da ingen var der og ingen ble skadet. Entreprenøren er på stedet, og har vært i dialog med politiet, sier Solberg til avisa.

Hun informerer videre om at planen er å sikre taket når vinden roer ned utover kvelden.

Klokken 21.23 melder Vegtrafikksentralen Midt at vegen er åpnet igjen.

– Rørvikvegen er nå åpnet melder entreprenør, skriver de på Twitter.

Ber folk holde seg innendørs

Mandag kveld sendte Indre Fosen kommune ut følgende melding:

– Indre Fosen kommune oppfordrer alle i Stadsbygd sentrum om å holde seg innendørs, med mindre det er strengt nødvendig å ferdes ute. Sterk vind kan ta med seg gjenstander fra nye Stadsbygd omsorgssenter og være til fare for forbipasserende. Politiet vurderer situasjonen fortløpende og stenger veien om nødvendig.