- Han var sint og sa han hatet meg for smertene sine, og mente at jeg bare skulle latt ham ligge for å dø

 Sturla Hammertrø (65) begynte i Forsvarets brannkorps i 1975, og har siden vært aktiv i brannvesenet. Når han nå har hatt sin siste vakt for Fosen brann- og redningstjeneste, har han mange opplevelser og historier utenom det vanlige å se tilbake på.

Sturla Hammertrø har en lang karriere og mange opplevelser utenom det vanlige å se tilbake på.  Foto: Siri Wold

Nyheter

Sturla Hammertrø var tidlig bestemt på at han ville bli brannmann. I åtte-årsalderen var han brannmann på sykkel med sykkelhenger med hageslange oppi. Garasjen var brannstasjon. Fra han fylte 16 år var han aktiv i Røde kors hjelpekorps på Orkdal, så evnen til å hjelpe folk i nød er noe han har hatt fra han var veldig ung.