Nå skal Lise (21) snakke om butikkjobben sin på tv

Butikkmedarbeider Lise Nebb Frønes har fått bred støtte for innlegget hun skrev mandag.

Torsdag var Lise Nebb Frønes tilbake på jobb i butikken for første gang siden hun delte innlegget mandag.  F.v. Assisterende butikksjef Silje Forfod-Gilde, Lise Nebb Frønes og butikksjef Torunn Frønes.  Foto: Emilie Sofie Olsen

Nyheter

Lise Nebb Frønes fra Åfjord tok mandag et oppgjør på Facebook med folk som kom med nedlatende kommentarer om butikkjobben hennes.

Innlegget har siden det tatt av på Facebook. Torsdag ettermiddag er innlegget delt i underkant av 400 ganger, har over 250 kommentarer og nesten 4000 likerklikk. I tillegg er innlegget delt av både Adresseavisen, TV2 og VG.

Her kan du lese hele innlegget til butikkmedarbeideren.

Støtte fra næringsministeren

Fredag morgen skal butikkmedarbeideren snakke på God Morgen Norge på TV2

- Det blir et lite innslag via facetime der i morgen tidlig, sier Frønes til Fosna-Folket torsdag ettermiddag.

Frønes har fått bred støtte etter at hun la ut innlegget. Blant annet fra næringsminister Thorbjørn Røe Isaksen, som skrev en støtteerklæring til Frønes i VG.

- Det er kjempeartig! Det hadde jeg ikke forventet, sier Frønes om støtten.

LES OGSÅ: Lise (21) har fått kjemperespons etter holdningsopprøret hun startet på Facebook

Rar jobbdag

Torsdag er hun tilbake på jobb for første gang etter at hun skrev innlegget.

- Det har kommet kunder og takket meg, gratulert meg og gitt meg klemmer hele dagen. De synes jeg er tøff som står frem og sier at det er bra at jeg har skrevet om det og setter lys på saken, sier Frønes, og legger til at mange har sagt at de beundrer jobben butikkansatte gjør.

Hun forteller at det har vært en litt rar jobbdag.

- Jeg har vært litt oppskaka. Jeg vet ikke om jeg har fått gjort alt jeg skulle gjort, ler Frønes.

- Jeg sa til sjefen før jeg begynte at jeg ikke helt viste om jeg klarte å være på arbeid, men det går bra, sier hun.