Se lesernes bilder av uværet

Meteorologene ved meteorologisk institutt gikk ut med gult farevarsel tirsdag og advarsel om full storm. Har du bilder av stormen? Send bildene til redaksjonen@fosna-folket.no eller legg de ut på Instagram med taggen #fosnafolket.
Nyheter

  Foto: Svein Jarle Moen

Det blåser godt på Hovde, Brekstad.   Foto: Greta Dahlen

Det blåser godt på Hovde, Brekstad.   Foto: Greta Dalen

Det blåser en heftig storm der ute, de som kommer omatt igjen. Tenk om det kunne roa seg litt, sånn bare litt om senn. Det er hustrent og plagsomt, båter de kanselleres som aldri før. Vinterstormene de vet å bryske seg det er slik det seg hør og bør. Det uler og piper rundt nova, det blåser en gjennomtrengende vind. Det hyler i den når den drar forbi slik jeg ofte kjenner til. Sjøen den koker der ute, sakte men sikkert det drar seg mot dag. Men dagene får vi møysomt tildelt, også de som er til ubehag, skriver fotografen.  Foto: Dagfinn Aune, Uthaug

Bjugn de siste uværsdager.  Foto: Madeleine Nes

Bjugn de siste uværsdager.  Foto: Madeleine Nes

Rissa Årnseth den 09.01.20.  Foto: Monika Kawałkowska

En time før stormen, skriver fotografen.  Foto: Eva Berdal Nygård

LES OGSÅ: Innstiller flere båtavganger